Valentine’s Day

Se aproprie Ziua Îndrăgostiților și știm cu toții cât de dificil este să îți găsești ținuta perfectă. Să fie sexi, elegantă, decentă si totuși puțin provocatoare. Ei bine fetelor, dacă nu v-ați găsit încă rochia sau ținuta perfectă, vă recomand magazinul/atelierul Glamorous din Cluj-Napoca. După cum am mai spus și în ultimele 2 articole, acolo puteți să vă faceți și la comandă.

Când mă gandesc la Valentine’s Day, îmi vin în minte rochii și ținute care să reprezinte romantismul. De aceea am ales rochia de mai jos, deoarece mă reprezintă pe mine și cum percep eu această zi.

 

img_5315

Rochița pe care o port este creată de Larisa și Marga- echipa Glamorous!

Este o rochie decentă și totuși provocatoare, sexi dar și elegantă. Rochia pe care alegi să o porți trebuie să te reprezinte, să te simți bine în ea și să o valorifici. Nu uitați, omul face haina, și nu invers. Ceea ce pui tu în ținuta pe care o porți îi dă valoare. Începe cu atitudinea, own it! Walk like you are a goddess on earth.

img_5320

Crazy Cafe & Bistro din Cluj-Napoca, organizează un concert live de Valentine’s Day. Invitata este Camelia Crișan. Noi vom fi acolo. Te așteptăm și pe tine.

Pupici

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s