It’s monday … again?

Bună seara dragilor,

Din păcate încă nu am reușit să realizăm prima sedință foto împreună așa că încă o să postăm separat. Să sperăm că spre sfârșitul săptămânii o să reușim să postăm primul articol împreună, dar până atunci, să vă povestesc puțin despre ziua mea de luni.

Stiu că pentru majoritatea dintre voi ziua de luni nu este printre zilele preferate, dar vă spun sincer, dacă știi cum să o începi nu o să te mai deranjeze așa de tare că trebuie să te trezești de dimineață.

Programul meu luni începe de la 7 am. Mă trezesc, adică mă trezește alarma… mă duc și îmi pregătesc ceaiul și după fac rapid un duș. Am un prost obicei și acela este că îmi spăl părul dimineața (și de multe ori nici măcar nu am timp să îl usuc), îmi fac un scrub (V scurb) foarte rapid la ten și în timp ce îmi pregătesc micul dejun și îmi beau ceaiul, stau cu el, după care repede încep să îmi fac rutina. Îmi salvează foarte mult timp produsele pe care le folosesc când mă machiez. Nu am acea rutina de machiaj glam. Este simplu o bază de machiaj, fond de ten cu acoperire medie și rimel .

img_4608

Am ales o ținută simplă.  O pereche de blugi negri, bocanci, un tricou basic, cardigan și desigur, ghiozdanul meu care nu lipsește niciodată. Este super încăpător și dacă ești o persoană care poartă foarte multe lucruri la ea, ca și mine, ai nevoie de un ghiozdănel de genul.

Vă doresc o seară frumoasă!

Advertisements

2 Comments Add yours

 1. Love the outfit!! The top is so fitting for how I feel about Mondays haha. The fuzzy cardigan looks super comfy too. Much love! ❤

  Liked by 1 person

  1. twinsonfleek says:

   Thank you so much for your words! Kisses dear! ❤

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s